zondag 17 september 2017

weekbrief 18 september 2017Beste ouders,

Maandag : Tijdens de verkeersles hebben we aandacht voor de week van de mobiliteit. De juffen en meester proberen alvast met de fiets naar school te komen.  Jij ook ? 

Dinsdag : starten we met het thema : LILA LINKS.  We zullen allerlei oefeningen doen om de begrippen links en rechts in te oefenen.  Iedereen krijgt aan zijn linkerpols een lila-armbandje.  Probeer het armbandje goed aan te houden.  Wie het kwijt is, kan een nieuw vragen.   Geen fiets meebrengen zoals verkeerdelijk vroeger werd gemeld.

Donderdag : doen we voorbereidende fietsoefeningen op de speelplaats.  Iedereen brengt zijn/haar fiets mee!  Wie wil mag zijn fiets ‘s avonds in de gang van het eerste leerjaar laten staan tot vrijdag.  Graag een mailtje.  Een fietshelm is aanbevolen !


Vrijdag : is het Scharrelloop.  Alle kinderen van de lagere school rijden dan met de fiets naar het bos in Castelr√©.  Boekentas is niet nodig !  De kinderen van het zesde leerjaar fietsen naast onze kinderen.  
      
       meebrengen :         - fiets ( en fietshelm als je die hebt)
                                        - goede rugzak met brooddoos, voldoende water of melk en                                                  handdoek
                                        - fluovestje
                                        - turnkledij onderaan aandoen en sportieve kledij erover
                                        - sponsorblad (liefst al voor vrijdag meegeven)
                                        - veiligheidsspeld

Mededelingen :
- Bij het oversteken met een gemachtigd opzichter moet je wachten op een duidelijk teken van de gemachtigd opzichter.
- Bij een blaadje met dikke duimen (tandemwerken) is het de bedoeling dat je dat blaadje die week minstens tweemaal oefent.  Voor elke keer dat je geoefend hebt, mag een dikke duim gekleurd worden.  Je kan dat zelf in die week plannen wanneer je dit werkje doet.  Het blaadje blijft steeds in het kleine kaftje zitten.  Het nieuwe blaadje zit steeds bovenaan.

Leerkrachten eerste leerjaar


ps  Vind je de nieuwsbrief van de school ook ???