maandag 18 september 2017

maandag, 18 september

Juf Greet kreeg vandaag een gouden taart met kleurrijke kaarsjes want ze was jarig.  We wensten haar een gelukkige verjaardag !!!- In het begin van het schooljaar wordt er een toets rekenen afgenomen van het leerlingvolgsysteem.  De toets wordt afgenomen door juf Greet.  Er worden geen punten op de toets gezet en de toets komt niet mee naar huis.  Morgen doen we verder met de toets. 

- Mol is het beste vriendje van Tom.   Vandaag leerden we het woord "tom".  In het woord tom zagen we al twee geleerde letters : "o" en "m".  Alleen de letter "t" is nieuw.  Deze letter zit bij in het letterdoosje.  Thuis mogen jullie het woord "tom" uitdrukken.  En ook in het klikklakboekje zit nu het lettertje "t" in het kopje en in het staartje.  Klikklakken maar !

- In het zwembad was het lekker druk.  Kon iedereen al belletjes blazen in het water ?  Al drijven ?  ...  Het aan- en uitkleden ging al sneller.  We staken onze natte handdoek in de badmuts.  Zo kan je ze thuis open laten drogen zodat ze niet stuk gaat.

- Bij een verjaardag hoort een feestje. Juf Greet maakte het gezellig met lekkere cakejes en haar gitaar.