maandag 18 juni 2018

weekbrief


In de loop van deze week komen de lees- en rekengrafieken voor de laatste keer mee naar huis.  Graag nog een handtekening voor de laatste keer. 
Deze week gaan de meeste oudercontacten door. 
We willen ook de boeken van de bib ophalen.  Donderdag brengen we ze terug.  Wie zelf boeken wil, kan zelf naar de bib gaan. 
De laatste reken- en schrijfbladen worden uitgedeeld.  We kopiëren geen nieuwe blaadjes meer. 
Het glazen potje met het zaadje zit vandaag ook in de boekentas.  Thuis kan je de groei van de boon verder volgen. 

Woensdag is het kijk-wen-dag. Op deze dag gaan de kinderen van het eerste leerjaar kennismaken met de leerkrachten en de lokalen van het tweede leerjaar. Dit zal een hele voormiddag duren. Deze dag moeten de kinderen geen boekentas mee naar school brengen.

Vrijdag stappen we ’s morgens naar het begijnhof in Hoogstraten. Ook deze dag moeten de kinderen geen boekentas meebrengen. Een rugzakje met koek of fruit, eten en voldoende drinken is nodig. Een pet en zonnecrème zijn aangeraden. Denk ook aan goede stapschoenen.

Maandag 25 juni zwemmen we voor de laatste keer.  Voor de beurt van de jongens zijn we nog op zoek naar een helper.  Wie tijd en zin heeft, mag een mailtje sturen naar de klasleerkracht.
Volgende woensdag, 27 juni, stappen we naar een voorstelling in de kapel van het Klein Seminarie.  Omstreeks 11.30 uur zal dit gedaan zijn.  Nu zijn we op zoek naar een paar (groot)ouders die ons terug naar school willen brengen met de auto.  Wie kan rijden, mag hieronder het briefje invullen.