maandag 13 november 2017

maandagbrief

Beste ouders,

Maandag kwamen juf Tinne en juf Yasmin een paar lesjes geven.  Hopelijk is dat voor de kinderen goed meegevallen !  Ook het tandemwerken is vandaag echt gestart.  Het tandemwerk werd helemaal samen met het maatje gemaakt.  Dit werk zit nu in de boekentas om thuis nog een keer te oefenen, samen met jullie.
De splitsingen van 4 en 5 zijn aangeleerd dus de splitskaartjes zitten in de huiswerkkaft.  Gelieve ze te knippen, te oefenen en in de doosjes te steken.
Dinsdag staat er een kruisje bij het pennetje.  Dit is voor een schrijfhuiswerk.  Dit schrijfwerk zit vandaag al tussen het agenda.  Het begin werd al gemaakt, de rest is voor thuis.  Dit werk hebben we graag ten laatste woensdag terug. 
Woensdag staat de boekenbeurs op het programma.  Wij zullen ‘s morgens met het eerste leerjaar een bezoek brengen.  Vanaf 11 uur is het uitsluitend voor ouders, grootouders, …
Op het einde van het eerste trimester willen we graag de ouders spreken op een individueel oudercontact.  Gelieve hieronder een voorkeur(en) aan te duiden. 

Nog even en het nieuwe jaar staat voor de deur.  In de klas schrijven wij nieuwjaarsbrieven.  Gelieve hieronder de aansprekingen te noteren.