dinsdag 24 oktober 2017

dinsdag, 24 oktober

- In de rekenles leerden we vandaag het symbool "plus". Plus gebruiken we om er iets bij te doen. We oefenden dit met blokjes. Zo konden we goed zien wat er eerst was en wat er bij kwam.

- Vandaag stond een herhalingsles op het programma. We oefenden de geleerde letters en woorden verder in. Ook maakten we weer een toets. Heeft iedereen goed geluisterd?

- Onze kaft werd volgeladen met een hele stapel papieren, klaar om vandaag mee naar huis te nemen. Vergeet de kaft morgen niet mee terug te geven!

- Door het gat van de haag zien we verschillende groenten. Alle groenten komen vandaag samen, want Paddenstoel gaat een geheim vertellen.
Tijdens de les sociale vaardigheden leerden we dat het belangrijk is om goede afspraken te maken. Zo geven we iedereen een fijn gevoel.

- Volgende week is het Allerheiligen. Daarom brachten we vandaag een bezoek aan het kerkhof. De werkjes van enkele kinderen werden op het graf gezet van iemand die ze kenden. De anderen krijgen dit werkje samen met een kaarsje mee naar huis in de loop van de week.
In het werkje brandt een kaarsje. We maakten het eventjes stil om te denken aan alle mensen/dieren die gestorven zijn.